Bygderådet

Ingelstads Bygderåd består av ett antal personer som ideellt vill jobba med att:

Vara en idéspruta för Ingelstad, lyssna av vad som önskas av samhällsborna, påverka olika myndigheter, politiker, samhällsfunktioner (t.ex. Vidingehem), så att inte alla pengar stannar i Växjö stads utsmyckning.

Vi har heller inga krav på oss, att likt en myndighet eller förening informera allmänheten om pågående projekt, men vi ser denna webbplats som en bra informationskanal om vad som är aktuellt och har skett, detta bidrar förhoppningsvis till att fler Ingelstadsbor vet att vi finns.

Vi är till för att hjälpa samhällsinvånarna för att skapa en bra kontakt med kommunen vid olika behov, men har också god kunskap (och bra relation) om vilka personer som är direkt ansvariga för besluten som tas på Kommunkontoret. Kommunen vill också i sin tur ha någon kontaktman som har goda kunskaper om samhället och orten.

Till bygderådet kan vem som helst komma med frågor eller ideér. Alla är också varmt välkomna på våra möten om man är intresserad

Vi lägger ut alla mötesprotokoll och skrivelser som är offentliga  så man lätt kan följa vad som har beslutats och informerats om.

Ordförande: Ulf Hansen
Sekreterare: Karl-Erik Johansson
Kassör: Margareta Svensson
Informatör: Lasse Henriksson
Revisor: Sigge Johansson

Kontaka oss via: info@ingelstadkronoberg.se

En reaktion på ”Bygderådet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En webbplats om Ingelstad i Kronobergs län