En ny början

En del har hänt sedan detta skrevs på denna startsida. Numera kommer man direkt till nyheter vid uppkoppling mot hemsidan. Därför är denna sida ganska onödig men kommer att finnas kvar tillsvidare.

Vi tycker att vi är mer aktiva nu när det gäller att uppdatera med saker som händer i samhället eller runtomkring också.

Fortsättningsvis kommer vi i bygderådet, som står bakom denna sida, att försöka fortsätta vara frekventa i våra uppdateringar så att alla kan hänga med på vad Bygderådet gör. Alla som bor i samhället (eller utanför) ska ju kunna känna att vi är med liksom – därför är det bra om det Bygderådet gör syns, så att du kan tycka till om vad som görs eller kanske inte görs. Tycker du vi borde lyfta en fråga som du brinner lite extra för och som samhället kan vara behjälpligt av? Då är det bara att höra av sig till info@ingelstadkronoberg.se så ska vi se till att ta upp din fråga – eller så bjuder vi in dig så du själv får vara med och tycka, tänka och kanske agera tillsammans. Tillsammans hjälps vi åt som det heter!En webbplats om Ingelstad i Kronobergs län