En ny början

Ingelstadkronoberg.se har legat lite halvt i träda under en tid. Det tycker vi är jättesynd – det händer ju så mycket här! En ny centrumplan är på gång, nya villor byggs, en ny busslinje har kommit igång, Näckrosen ångar på, Bygderådet är aktiva o.s.v. o.s.v!

Vi börjar med att ändra lite på designen och layouten på sidan så att folk med mobil- och eller surfplatta kan surfa på ett trevligt sätt också.

Förhoppningsvis kan vi vara lite mer aktiva när det gäller att uppdatera med saker som händer i samhället eller runtomkring också. Vi har en tanke även om den inte synts så mycket senaste tiden.

Fortsättningsvis kommer vi i bygderådet, som står bakom denna sida, att försöka vara mer frekventa i våra uppdateringar så att alla kan hänga med på vad Bygderådet gör. Alla som bor i samhället (eller utanför) ska ju kunna känna att vi är med liksom – därför är det bra om det Bygderådet gör syns, så att du kan tycka till om vad som görs eller kanske inte görs. Tycker du vi borde lyfta en fråga som du brinner lite extra för och som samhället kan vara behjälpligt av? Då är det bara att höra av sig till info@ingelstadkronoberg.se så ska vi se till att ta upp din fråga – eller så bjuder vi in dig så du själv får vara med och tycka, tänka och kanske agera tillsammans. Tillsammans hjälps vi åt som det heter!En webbplats om Ingelstad i Kronobergs län